Project controller gezocht door het Louis Bolk Instituut

Wil jij als Project controller jouw financial skills inzetten voor projecten bij een onafhankelijk kennisinstituut? Wil jij met duurzaamheid in brede zin aan de slag? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Over het Louis Bolk Instituut

Het Louis Bolk Instituut is een onafhankelijk kennisinstituut dat al meer dan 45 jaar kennis bijdraagt aan het verduurzamen van landbouw, voeding en gezondheid. Samen met 54 collega’s ontwikkelen we samen met en voor de praktijk kennis waarbij we gebruik maken van een integrale aanpak en systeem visie. Wij werken aan het versterken van natuurlijke systemen en processen. Dat doen we samen met betrokkenen via participatieve methoden en daarbij werken we aan praktische en toepasbare resultaten. Zo dragen wij concreet bij aan gezondheid en vitaliteit, een veerkrachtige natuur inclusief voedselsysteem en een duurzame leefomgeving.

Wat ga jij als Project controller bij ons doen? 

Als Project controller ga jij onderzoeksprojecten, financieel en administratief inrichten en op orde houden. Je bent sparringpartner voor projectleiders en ondersteunt business developers en bent de controller vanuit jouw financiële expertise.  Je bewaakt de financiële planning in projecten en voert financiële projectadministratie uit. Verder:

 • stel je externe financiële verslagen, tussentijdse rapportages, verantwoordingen en facturen op;
 • lees je toekenningsbrieven door en vertaal je die in samenspraak met controller naar de projectadministratie;
 • zorg je voor een betrouwbare en volledige financiële resultaatsbepaling van projecten en de financiële verwerking hiervan;
 • signaleer je tijdig eventuele financiële risico’s en verwerkt deze in het financiële systeem;
 • zie je toe op de werkwijze conform de Administratieve Organisatie (AO);
 • controleer je betalingen en stelt ze beschikbaar.

Wat vragen wij van jou als Project controller?

Jij bent net zo gemotiveerd als onze onderzoekers gedreven zijn. Je bent zelfstandig, resultaatgericht en bovenal besluitvaardig. Jij gaat uitstekend planmatig te werk en bent accuraat. Met jouw probleemoplossende vaardigheden heb jij elk project onder controle. Verder heb je:

 • uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
 • basiskennis van boekhouding en administratie;
 • bij voorkeur ervaring met projectadministratie inclusief tijdschrijven en subsidies;
 • vaardigheden in administratieve systemen, bij voorkeur Exact Globe;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • MBA+ of HBO BE of soortgelijke opleiding.

Wat bieden wij jou als Project controller?

Het Louis Bolk Instituut is op zoek naar echte financieel professionals. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Bij ons kom je te werken in een ambitieus bedrijf, met een team van hardwerkende en behulpzame collega’s. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • een dynamische en uitdagende mensgerichte werkomgeving;
 • een uitdagende baan binnen een unieke organisatie;
 • een bruto salaris van €2.700,00 - €3.850,00 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • 8% vakantiegeld en je kunt middels het keuzemodel loonbestanddelen uitruilen;
 • een ideaal te bereiken werklocatie in Bunnik;
 • de mogelijkheid om hybride te werken;
 • 25 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • een goede pensioenregeling;
 • een passende reiskostenregeling;
 • veel ruimte voor eigen ontwikkeling;
 • een studiekostenregeling;
 • uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Project controller worden bij het Louis Bolk Instituut in Bunnik? Solliciteer direct!

Stuur je sollicitatie naar solliciteren@louisbolk.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je vrijblijvend contact opnemen met Klaas Berkhof (Managing Director) via telefoonnummer 06-15284060. Je kunt hem ook een WhatsApp bericht sturen. Klaas helpt je graag verder!

 

 

Solliciteer

Naam
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Privacy policy
Open Doel van de verwerking van persoonsgegevens configuratie-instellingen

In deze privacyverklaring leest u hoe het Louis Bolk Instituut (LBI) om gaat met uw privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Het LBI houdt zich aan de wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Het is het beleid van het LBI om alleen persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Over dit doel zal zo helder en transparant mogelijk gecommuniceerd worden op het moment van de verzameling van gegevens. Het LBI beperkt zich tot bewaren van die gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verstrekt en verzameld.

We gaan uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. We zullen nooit persoonlijke informatie openbaar maken of doorspelen aan derden zonder uw schriftelijke toestemming, tenzij dit van rechtswege geëist wordt. Passende organisatorische en technische maatregelen zijn genomen om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Er is een procedure die voor alle medewerkers beschrijft hoe om te gaan met persoonsgegevens inclusief een protocol 'datalek'. In een register wordt van verzamelde persoonsgegevens het datatype bijgehouden en wordt per datatype beschreven met welk doel, welke bewaartermijn en op welke beveiligde locatie de gegevens worden bewaard.

Alle medewerkers van het LBI zijn op de hoogte gebracht van het beleid omtrent privacy en bescherming van persoonsgegevens.

U heeft het recht om te vragen om inzage in, en correctie of verwijdering van uw gegevens. U kunt een verzoek richten aan de Managing Director, zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren.

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Bij het bestellen van publicaties worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen en bewaard voor het verzorgen van uw bestelling. Wij kunnen u benaderen voor gelijksoortige producten en diensten van het LBI als u hiervoor toestemming hebt gegeven.

Als u zich heeft aangemeld voor een nieuwsbrief bewaren wij uw emailadres en eventueel uw naam. Al deze gegevens zijn overigens niet gekoppeld aan een cookie. U kunt zich altijd afmelden via de link in de nieuwsbrief.

Gegevens die het LBI verzamelt in het kader van onderzoek zullen geanonimiseerd en enkel voor onderzoeksdoeleinden worden gebruikt. Per onderzoek wordt duidelijk gecommuniceerd over het doel en de verwerking van de gegevens en daarnaast over eventuele andere zaken als frequentie van contact. Altijd zal explicit toestemming worden gevraagd voor verzamelen van gegevens ten behoeve van het desbetreffende onderzoek.

Geplaatst op:
20-12-2022