Vacature Projectadministrateur (26-30 uur per week)

Wil jij als Projectadministrateur jouw financial skills inzetten voor projecten bij een onafhankelijk kennisinstituut? Wil jij met duurzaamheid in brede zin aan de slag? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Over het Louis Bolk Instituut

Het Louis Bolk Instituut bestaat al meer dan 45 jaar en samen met bijna 60 collega’s ontwikkelen we kennis waarbij we gebruikmaken van een integrale aanpak en systeemvisie. Wij werken aan het versterken van natuurlijke systemen en processen, of dat nu een agrarisch gebied is, een bedrijf, een stadswijk of een patiënt. Dat doen we samen met betrokkenen via participatieve methoden. Zo dragen wij concreet bij aan gezondheid en vitaliteit, een veerkrachtige natuur, een inclusief voedselsysteem en een duurzame leefomgeving.

Wat ga jij als projectadministrateur bij ons doen? 

Als projectadministrateur ga jij onderzoeksprojecten, financieel en administratief inrichten en op orde houden, je voert de projectadministratie uit. Je bent sparringpartner voor projectleiders en projectcontroller vanuit jouw financiële expertise. Je bewaakt de financiële planning in projecten, plant afspraken in en jaagt deadlines na. Er is een grote mate van vrijheid in het opstellen van rapportages en facturen die door de projectleiders worden gecontroleerd op hoofdlijnen en goedgekeurd voor deze extern gaan. Verder:

 • stel je externe financiële verslagen, tussentijdse rapportages, verantwoordingen en facturen op;
 • lees je toekenningsbrieven door en vertaal je die, eventueel in samenspraak met de business developer of controller, naar de projectadministratie;
 • bewaakt projectbudgetten en aanwezigheid van geldige overeenkomsten en signaleert afwijkingen/overschrijdingen;
 • verantwoordelijk voor debiteurenbeheer en bewaakt deadlines uitstaande leningen;
 • zie je toe op de werkwijze conform de Administratieve Organisatie (AO);
 • controleer je betalingen en stelt ze beschikbaar;
 • Heb je frequent gesprekken met de projectleiders van de projecten in jouw aandachtsgebied.

Wat vragen wij van jou als projectadministrateur?

Jij bent net zo gemotiveerd als onze onderzoekers gedreven zijn. Je bent zelfstandig, resultaatgericht en bovenal besluitvaardig. Jij gaat uitstekend planmatig te werk en bent accuraat en zelfstandig. Met jouw probleemoplossende vaardigheden heb jij elk project onder controle. Verder heb je:

 • goede communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling);
 • basiskennis van boekhouding en administratie;
 • bij voorkeur ervaring met projectadministratie inclusief tijdschrijven en subsidies;
 • vaardigheden in administratieve systemen, bij voorkeur Exact Globe;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • MBA+ of HBO BE of soortgelijke opleiding.

Wat bieden wij jou als projectadministrateur?

Jij mag veel van ons verwachten. Je komt terecht bij een ambitieuze organisatie waar op de werkvloer geen hiërarchie heerst, maar gezamenlijkheid. Het Louis Bolk Instituut biedt ruimte voor diversiteit op alle fronten en gelooft dat diversiteit de organisatie versterkt. Nog niet op alle fronten is het Louis Bolk Instituut even divers, maar de directie stuurt hier actief op en ondersteunt medewerkers als daar behoefte aan is. Wij bieden jou o.a.:

 • Een dynamische en uitdagende mensgerichte werkomgeving
 • Een bruto salaris € 2.313,00 - € 3.695,00 per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur)
 • 8% vakantiegeld en je kunt middels het keuzemodel loonbestanddelen uitruilen
 • Een ideaal te bereiken werklocatie in Bunnik per auto of openbaar vervoer
 • Flexibel thuiswerken, vaste thuiswerkdagen zijn niet gewenst voor deze functie
 • 25 vrije dagen per jaar o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling
 • Een passende reiskostenregeling
 • Een studiekostenregeling
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Solliciteer direct!

Voor meer informatie over deze vacature kun je vrijblijvend contact opnemen met Klaas Berkhof (Managing-director) en voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Peter van Arnhem (Business controller), via het secretariaat +31(0)343 523860 of info@louisbolk.nl.                       

Sluitingsdatum: 15 Augustus.  

Solliciteer

Naam
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
10 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Privacy policy
Open Doel van de verwerking van persoonsgegevens configuratie-instellingen

In deze privacyverklaring leest u hoe het Louis Bolk Instituut (LBI) om gaat met uw privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Het LBI houdt zich aan de wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Het is het beleid van het LBI om alleen persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Over dit doel zal zo helder en transparant mogelijk gecommuniceerd worden op het moment van de verzameling van gegevens. Het LBI beperkt zich tot bewaren van die gegevens die minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verstrekt en verzameld.

We gaan uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. We zullen nooit persoonlijke informatie openbaar maken of doorspelen aan derden zonder uw schriftelijke toestemming, tenzij dit van rechtswege geëist wordt. Passende organisatorische en technische maatregelen zijn genomen om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Er is een procedure die voor alle medewerkers beschrijft hoe om te gaan met persoonsgegevens inclusief een protocol 'datalek'. In een register wordt van verzamelde persoonsgegevens het datatype bijgehouden en wordt per datatype beschreven met welk doel, welke bewaartermijn en op welke beveiligde locatie de gegevens worden bewaard.

Alle medewerkers van het LBI zijn op de hoogte gebracht van het beleid omtrent privacy en bescherming van persoonsgegevens.

U heeft het recht om te vragen om inzage in, en correctie of verwijdering van uw gegevens. U kunt een verzoek richten aan de Managing Director, zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u adequaat te identificeren.

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Bij het bestellen van publicaties worden uw persoonlijke gegevens opgeslagen en bewaard voor het verzorgen van uw bestelling. Wij kunnen u benaderen voor gelijksoortige producten en diensten van het LBI als u hiervoor toestemming hebt gegeven.

Als u zich heeft aangemeld voor een nieuwsbrief bewaren wij uw emailadres en eventueel uw naam. Al deze gegevens zijn overigens niet gekoppeld aan een cookie. U kunt zich altijd afmelden via de link in de nieuwsbrief.

Gegevens die het LBI verzamelt in het kader van onderzoek zullen geanonimiseerd en enkel voor onderzoeksdoeleinden worden gebruikt. Per onderzoek wordt duidelijk gecommuniceerd over het doel en de verwerking van de gegevens en daarnaast over eventuele andere zaken als frequentie van contact. Altijd zal explicit toestemming worden gevraagd voor verzamelen van gegevens ten behoeve van het desbetreffende onderzoek.

Geplaatst op:
13-07-2023