Femke A. Hoefnagels

Femke A. Hoefnagels MSc
Onderzoeker Voeding & Gezondheid
Telefoon: +31(0)343 523.860 (algemeen)
twitter icon

Expertise

Femke Hoefnagels is onderzoeker voeding en gezondheid bij het Louis Bolk Instituut. Ze heeft expertise in het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek gericht op het stimuleren van een gezonde leefstijl in verschillende settings, zoals in de zorg, kinderopvang en scholen. Daarnaast heeft ze expertise in het uitvoeren van kwalitatief onderzoek.

Alle publicaties

Direct naar:

Wetenschappelijk artikel

Rapport

M. Meeusen, Victor Immink, Machiel J. Reinders, Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels, G.K. Pot, Peter Voshol, Michel Altan, Elena Cavagnaro, Ernst Jonker, Lilou van Lieshout, Arzien Wels - de Lint, Jesse van de Sande, Lieke Sauer. 2022. Gezonde voeding in de zorg & horeca.

Brochure

Congres bijdragen

Flyers en factsheets

Gertrude Zeinstra, Femke A. Hoefnagels, Saskia Meijboom, Marieke C.E. Battjes-Fries. 2022. Eten van groente en fruit stimuleren bij jonge kinderen via kinderdagverblijven.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Femke A. Hoefnagels. 2021. Factsheet: De Gezonde Smikkelweek en voedseleducatie op de BSO.