Lucy P.L. van de Vijver

Dr. ir. Lucy P.L. van de Vijver
Senior Onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid
Telefoon: +31(0)343 523.860 (algemeen)
E-mail: info@louisbolk.nl (algemeen)

Publicaties

Brochure

Cynthia Verwer, Lucy P.L. van de Vijver. 2016. Opzet en effecten van kleinschalige zorg.

Magazine Article

Cynthia Verwer, G. Smolders, Lucy P.L. van de Vijver, Nick J.M. van Eekeren, A.J.T.M. Hospers-Brands, Annemarie van der Marel. 2013. Antibiotica in grond en water: Via plant weer in mens en dier.
Cynthia Verwer, G. Smolders, Lucy P.L. van de Vijver, Nick J.M. van Eekeren, A.J.T.M. Hospers-Brands, Annemarie van der Marel. 2013. Antibiotica in grond en water: Via plant weer in mens en dier..

Pamphlet / Brochure

Paul Doesburg, Lucy P.L. van de Vijver. 2006. Kwaliteit in beeld: Voedingskristallisaties.
Udo Prins, Lucy P.L. van de Vijver, Peter Voshol. 2017. Lupine: Een gezond alternatief voor boer en burger.

Remaining

Miek C. Jong, Lucy P.L. van de Vijver. 2015. Samenvatting Proeftuin Integrative Medicine.

Report

Lucy P.L. van de Vijver, Cynthia Verwer, Nico Bondt, D.J. Mevius. 2012. Antibioticaresistentie in de biologische varkenshouderij.
Marieke C.E. Battjes-Fries, Lucy P.L. van de Vijver, Miek C. Jong, Chris J. Koopmans. 2017. Impact biologische boodschappenmand.
Machteld A.S. Huber, Ruth Adriaansen-Tennekes, Lucy P.L. van de Vijver. 2006. Verantwoorde en Communiceerbare gezondheidsargumenten bij biologische producten.
Anneke de Vries, Jan de Wit, B. Slaghuis, J. Verstappen, Lucy P.L. van de Vijver. 2008. Vitamines, mineralen en smaak.
Lucy P.L. van de Vijver, R. Hoogenboom, Machteld A.S. Huber. 2009. Voedselkwaliteit, veiligheid en gezondheid van biologische producten.