Machteld A.S. Huber

Dr. Machteld A.S. Machteld A.S. Huber arts
Senior Onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid, freelance verbonden aan het Louis Bolk Instituut
Telefoon: +31(0)343 523.860 (algemeen)
E-mail: info@louisbolk.nl (algemeen)

Publicaties

Book

J.R. Bloksma, Machteld A.S. Huber. 2002. Groei en differentiatie.

Brochure

Inge Boers, Machteld A.S. Huber, Netwerk Positieve gezondheid Noordelijke Maasvallei. 2015. Hoe krijgt het concept “Positieve gezondheid” regionaal handen en voeten?.

Journal Article

Machteld A.S. Huber, Marja van Vliet, Inge Boers. 2016. Heroverweeg uw opvatting van het begrip ‘gezondheid’.

Magazine Article

H. Prins, M. Bakker, Machteld A.S. Huber, F. Wiegant. 2010. Gezondheid als dynamisch en meetbaar begrip.
Machteld A.S. Huber, Marjolein Tiemens-Hulscher. 1999. Hoe veilig is genetisch gemanipuleerd voedsel?.
Ruth Adriaansen-Tennekes, Ton Baars, Jan de Wit, Machteld A.S. Huber, J.R. Bloksma. 2005. Is biologische melk gezonder? Verkennend onderzoek toont verschillen.
Machteld A.S. Huber. 2000. Leefstijl en allergie.
J.R. Bloksma, Martin Northolt, Machteld A.S. Huber. 2001. Meten van vitale kwaliteit bij appels.
J.R. Bloksma, Machteld A.S. Huber. 2005. Vitaliteit- Een inleiding.

Pamphlet / Brochure

Machteld A.S. Huber, Guus H. van der Bie, Ferdie Amons. 1994. Toetsingsmogelijkheden in de antroposofische geneeskunde.

Remaining

Machteld A.S. Huber, B. van der Elst, C. Riezebos. 2003. Vrije Schilderingen in de kunstzinnige therapie.

Report

Ruth Adriaansen-Tennekes, J.R. Bloksma, Machteld A.S. Huber, Ton Baars, Jan de Wit, Erik W. Baars. 2005. Biologische producten en gezondheid. Resultaten melkonderzoek 2005.
Ferdie Amons, Guus H. van der Bie, Machteld A.S. Huber. 1999. Grondslagenonderzoek Proefpersoon-Bloedkristallisatie. Eindrapport 1999.
W.J. van der Weijden, Machteld A.S. Huber, T.H. Jetten, P. Blom, N.D. van Egmond, L. Lauwers, B. van Ommen, A. van Vilsteren, H.H.F. Wijffels, A.J. van der Zijpp, Edith T. Lammerts van Bueren. 2011. Naar een integrale benadering van duurzame landbouw en gezonde voeding.
Machteld A.S. Huber, Ruth Adriaansen-Tennekes, Lucy P.L. van de Vijver. 2006. Verantwoorde en Communiceerbare gezondheidsargumenten bij biologische producten.
Lucy P.L. van de Vijver, R. Hoogenboom, Machteld A.S. Huber. 2009. Voedselkwaliteit, veiligheid en gezondheid van biologische producten.