1 - 57 van 57 publicaties
Flyers en factsheets
Lupine: Een gezond alternatief voor boer en burger (2017 | Flyers en factsheets)
Kwaliteit in beeld: Voedingskristallisaties (2006 | Flyers en factsheets)
Rapport
Koemelk: Effecten van bewerkingen op gezondheid (2009 | Rapport)
Vitamines, mineralen en smaak (2008 | Rapport)
Processing of apple juice, a pilot study. (2007 | Rapport)
Biocrystallisation Milk und Frischkäse (2007 | Rapport)
Biocrystallisations - Milk treatments (2007 | Rapport)
Brochure
Opzet en effecten van kleinschalige zorg (2016 | Brochure)
Overig
Samenvatting Proeftuin Integrative Medicine (2015 | Overig)
Wetenschappelijk artikel
Integration of complementary and alternative medicine in primary care: what do patients want? (2012 | Wetenschappelijk artikel)
Health effects of an organic diet - consumer experiences in the Netherlands (2012 | Wetenschappelijk artikel)
Organic food and impact on human health: Assessing the status quo and prospects of research (2011 | Wetenschappelijk artikel)
Effect of organically and conventionally produced diets on jejunal gene expression in chicken (2010 | Wetenschappelijk artikel)
Machteld Huber, J.O. Andersen, J. Kahl, N. Busscher, Paul Doesburg, G. Mergardt, S. Kretschmer, A. Zalecka, A. Meelursarn, A. Ploeger, L. Nierop, Lucy van de Vijver, Erik Baars
Standardization and validation of the Visual Evaluation of Biocrystallizations (2010 | Wetenschappelijk artikel)
Comparison of organic and conventional raw milk quality in The Netherlands (2008 | Wetenschappelijk artikel)
L.A.P. Hoogenboom, Jan Bokhorst, Martin Northolt, Lucy van de Vijver, N.J.G. Broex, D.J. Mevius, J.A.C. Meijs, J. van der Roest
Contaminants and microorganisms in Dutch organic food products (2008 | Wetenschappelijk artikel)
Vakblad artikel
Die Qualität der Obstanlage zeigt sich in der Fruchtqualität (2013 | Vakblad artikel)
The First international conference on organic food quality and health research (2011 | Vakblad artikel)
Boek(sectie)
Inventarisation LBI crystallisation work 2002-2009 (2009 | Boek(sectie))
Congres bijdragen
Lucy van de Vijver, Machteld Huber, Paul Doesburg, J.H. Nielsen, G. Wyss, J.R. Bloksma, Ruth Adriaansen-Tennekes, Anna Diveky-Ertsey, Christine Hoefkens, Sonya G. Ivanova-Peneva, Daniel Kusche, Silvana Manasievska-Simiae, Magorzata Sikora, Katarz
Measuring food quality: concepts, methods and challenges (2007 | Congres bijdragen)
Challenges for an organic food quality concept (2006 | Congres bijdragen)