Samenvatting van publicatie: "Eten voor Reuma Voedingsinterventie bij reumapatiënten"

Peter Voshol, Marieke C.E. Battjes-Fries, Olga Patijn MSc, G.K. Pot. 2017. Samenvatting van publicatie: "Eten voor Reuma Voedingsinterventie bij reumapatiënten": Eindrapportage. 2017-041 VG. Louis Bolk Instituut, Bunnik.
Aantal pagina's: 4
Soort document: Remaining

Het hele rapport is op verzoek verkrijgbaar door een email te sturen naar info@louisbolk.nl.

Download full text (pdf, 0.16 MB)
Taal van het document: Nederlands
Abstract / samenvatting in Nederlands:

Dit is de samenvatting gebaseerd op de eindrapportage van de effectevaluatie van het programma ‘Eten voor Reuma’, uitgevoerd door het Louis Bolk Instituut. Dit programma is georganiseerd door Stichting Voeding Leeft en het Regionale Reuma Centrum (RRC) in het Maxima Medisch Centrum te Eindhoven.

"

Het hele rapport is op verzoek verkrijgbaar door een email te sturen naar info@louisbolk.nl.

Trefwoorden in Nederlands: Reuma, voeding, ziekenhuis, eetpatroon, ziektelast, gezondheid, Voedingsinterventie, Gezonde voeding, Voeding als medicijn